Advertisement

Antalya Son Dakika Yangın : Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ... - Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri.

Antalya Son Dakika Yangın : Son dakika: Antalya Manavgat orman yangını son durum ve ... - Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri.. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Antalya manavgat'taki yangından yürekleri yakan yeni görüntüler! Hızla yayıldığı öğrenilen yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi. Antalya son dakika haberleri :

Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. En son antalya haberleri anında burada. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz.

Son dakika gündem: Antalya'da hamamda başlayan yangın ...
Son dakika gündem: Antalya'da hamamda başlayan yangın ... from foto.haberler.com
Antalya'da organize sanayi bölgesi'nde yangın çıktı. Tüm zaman aralıkları son 24 saat son 1 hafta son 1 ay son 1 yıl. Antalya yangın içerikleri, son dakika haberleri ve daha fazlası haber7'de. 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı. 30 temmuz 2017 pazar 11:41 | son güncelleme: Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu.

Hızla yayıldığı öğrenilen yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi.

En son antalya haberleri anında burada. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. Yemek için bütçe var, deprem için yok. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. Antalya'da 4 yıldızlı otelde yangın. Antalya haber sayfamızda antalya haberleri okuyabilir, antalya son dakika haberleri ve güncel antalya gelişmelerini görebilirsiniz. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Portakal bahçesine sıçrayan yangın büyümeden söndürüldü. .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Dünyanın en önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de, tersanede çıkan. Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. En son antalya haberleri anında burada. Adana adıyaman afyon ağrı aksaray amasya ankara antalya ardahan artvin aydın balıkesir bartın batman bayburt bilecik antalya son dakika yangın arama sonuçları.

Antalya'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler
Antalya'da yangın - Son Dakika Flaş Haberler from i2.cnnturk.com
Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı. En son antalya haberleri anında burada. Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. 23 temmuz 2018 pazartesi 19:47. Elektrik kontağından çıktığı sanılan yangında yaklaşık 100 işyeri kül oldu. İsrail'in kuruluşunda osmanlının büyük rolü !. Antalya son dakika haberleri :

Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı.

Bodrum güvercinlik'te oteli saran dev yangın kamerada! Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. Son dakika antalya antalya haberleri yangın antalya münir karaloğlu. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Ekiplerin müdahalesi sürüyor //son dakika güncel haberleri//. Antalya'da yat imalat deposunda yangın. Antalya'da otelde 1800 litre sahte alkol ele geçirildi. Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı. Antalya'da 17 metrelik tur teknesi alev alev yandı. Çamaşır makinesinden çıkan yangın, evi küle döndürdü. Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı.

Antalya yangın haberleri ve antalya yangın hakkında en güncel gelişmeleri haber 7'de takip edin. .son dakika haberleri ve antalya haber ile ilgili video, anlık canlı gelişmeler en son haber'de. Antalya limanı serbest bölgede bir tekne imalathanesinde yangın çıktı. Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu. 23 temmuz 2018 pazartesi 19:47.

Son dakika haberi! Antalya'da trafoda çıkan yangın ...
Son dakika haberi! Antalya'da trafoda çıkan yangın ... from foto.haberler.com
Antalya'nın muratpaşa ilçesinde evde çıkan yangın itfaiye ekiplerince söndürüldü. Yangın, saat 09.30 sıralarında, tekne kiralama, bakım ve onarımı yapan bir tersanede, yapımı süren bir son dakika antalya haberleri. .soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada saat 08.00 sıralarında başlayan yangın, yaklaşık 2,5 saat süren müdahale sonucu kontrol altına alındı. Soğutma çalışmaları yapılan bölgelerde tahliye edilen vatandaşlar evlerine geri dönmeye başladı. Antalya yangın ile ilgili 13 haberin 1/1 sayfası gösterilmektedir. En son antalya haberleri anında burada. 23 temmuz 2018 pazartesi 19:47. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı.

Son dakika antalya haberlerini buradan takip edebilirsiniz. En önemli süper lüks yat üretim merkezleri arasında yer alan antalya serbest bölge'de yangın çıktı. Hızla yayıldığı öğrenilen yangının kontrol altına alınmaya çalışıldığı öğrenildi. Gazipaşa küçüklü mahallesi'nde orman yangını çıktı. Yangın, yaklaşık 1 saatlik çalışma sonunda kontrol altına alındı. Antalya organize sanayi bölgesi'nde (osb) soğuk hava deposu üretimi yapılan fabrikada yangın çıktı. Antalya'nın serik ilçesindeki bir soğuk hava deposunda yangın çıktı. 23 temmuz 2018 pazartesi 19:47. Son dakika antalya haberleri için en doğru adres. Dumandan etkilenen bir işçi ambulansla hastaneye kaldırıldı. Antalya osb'de son dakika yangın haberi! 26.05.2019 19:33 | son güncelleme: Antalya'da, bir site bahçesinde yer alan trafoda çıkan yangın korkuttu.

Antalya'nın aksu ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangın kontrol altına lındı antalya son dakika. Devletin kurum ve kuruluşları akp'lilerin i̇şgali.

Posting Komentar

0 Komentar